Ford Transit USA Forum banner

Przechowywanie wysuwanego klucza do kół

2.6K views 9 replies 7 participants last post by  simil  
#1 ·
Kupiłem rozkładany klucz do kół w Walmart. Szukałem miejsca do jego przechowywania i okazało się, że idealnie pasuje do schowka w przestrzeni na nogi pasażera.

Image

#9 ·
Mój wysuwany klucz do kół przechowuję razem z moim podnośnikiem do zestawu podnoszącego, ponieważ oba zazwyczaj wychodzą razem, gdy zajmuję się przebitą oponą. Przechowywanie ich obok siebie oszczędza mi grzebania, gdy jestem na poboczu drogi. Jeśli masz ograniczoną przestrzeń do przechowywania, świetnie sprawdzi się owinięcie podnośnika i klucza w małą płócienną torbę pod siedzeniem. Tylko upewnij się, że uchwyt podnośnika jest łatwy do chwycenia; nic gorszego niż znalezienie go zakopanego, gdy naprawdę go potrzebujesz. Powodzenia.

#10 ·
Kupiłem rozkładany klucz do kół w Walmart. Szukałem miejsca do jego przechowywania i okazało się, że idealnie pasuje do schowka w przestrzeni na nogi pasażera.

View attachment 204522
Te tanie zestawy podnoszące mogą być trochę kłopotliwe, zwłaszcza tylne, ponieważ walczysz ze sprężynami ściskającymi w ciasnej przestrzeni. Zrobienie obu stron naraz i utrzymanie osłon w całości jest zdecydowanie właściwym podejściem. Przednie są prostsze, trzeba tylko poradzić sobie z silnikiem wycieraczek.